Boken om Ripp-Rock

”Just när du trodde allt var över” var namnet på Piteås rockförening under 1980-talet. I den här boken berättar Mikael Andersson och KG Johansson, som var med både i föreningen och i flera olika band, om Ripp-Rocks historia: om hur allting började och hur föreningen bildades, om galorna på Vallsberget och föreningens musikhus. Men även om festerna som regnade bort och Ripp-Rocks död – och inte minst om banden och människorna som skapade föreningen och utvecklade den. ”Just när du trodde allt var över” var Ripp-Rocks slogan. Boken med samma titel är en bit norrbottnisk musikhistoria, späckad med hejdlösa äventyr, berättade av dem som var med, och med hundratals bilder.

Författare Mikael Andersson/KG Johansson. Grafisk form Författarna och Gunilla Dahlblom. Tryck Bulls Graphics. 244 sidor. Inbunden

Boken kan köpas från Ordfirman och från Adlibris.se och Bokus.se. 

Vid köp från Ordfirman; Swisha 165 kr till 0706051319. Uppge namn och adress. Porto ingår. 

Karl Petersen

av Karl Petersen

Hej! Jag heter Karl Petersen. Mellan 2003 och 2013 var jag Luleås kommunalråd. Nu är jag pensionär och äger förlaget Ordfirman. Förlaget vänder sig till författare från Norrbotten som skriver om musik och kultur. Ordfirman slåss för kulturen.